З 18.06 ціну підвіконь ESTERA знижено!

З 18.06 ціну підвіконь ESTERA знижено!

Вибір якісного підвіконня - важливе завдання, якщо Ви бажаєте стильно оформити Ваше приміщення та покращити його функціональність. Вони можуть виконувати роль підставки для рослин, полиці для книжок або навіть комфортного місця для сидіння.
Найпопулярнішим вибором є підвіконня з жорсткого ПВХ, покритого термостійкою плівкою. Вони стійкі до змін температури, вологості, вигоряння та сонячних променів. Пластикові підвіконня легкі у догляді, оскільки не потребують фарбування або лакування. Крім того, вони додадуть родзинки будь-якому інтер'єру завдяки великому вибору кольорів. Висока міцність за рахунок потовщених стінок (верхня — 3 мм, нижня — 2,5 мм). Навіть за великих розмірів підвіконня не деформується та не прогинається.
• Конструкція є ідеально рівною, без найменших хвиль. Поверхня виглядає бездоганно навіть під прямими сонячними променями.
• Декоративне покриття Elesgo (Німеччина) забезпечує надійний захист від вологи, подряпин та перепадів температур. Колір покриття зберігається протягом десятиліть без змін, а сама поверхня легко відмивається від забруднень.
• Заокруглений капінос підвіконня Estera стане стильним завершенням віконного отвору.
Актуальні кольори підвіконь Estera: білий, мармур, космік, боттічіно. Поверхня – шовковисто-матова.
Відвідайте Салон Вікна і замовте підвіконня Estera за вигідною ціною.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 15596