На Business Day розглянуть виклики та перспективи відбудови України

КБУ 23 сентября 2024 г., 18:53

1 жовтня 2024 року Конфедерація будівельників України (КБУ) проведе розширене засідання Ради директорів, під час якого також пройде Business Day. Головна мета заходу – обговорити поточні виклики будівельної галузі та ефективну координацію зусиль щодо майбутньої відбудови України.

Програма заходу:

10:00 - Блок 1: Стан професійної підготовки кадрів для будівництва
Основна увага буде приділена співпраці між бізнесом та закладами профтехосвіти. В межах блоку обговорюватимуться рівень практичної підготовки випускників, виклики, з якими стикаються навчальні заклади, та можливості інклюзивної освіти для студентів з інвалідністю. Організаторами виступають КБУ та Українсько-Швейцарський проєкт EdUp. Для участі необхідна попередня реєстрація.

13:00 - Блок 2: Виклики сучасного девелопменту
Обговорення тенденцій девелопменту в умовах війни, прогнозів ціноутворення на житлову нерухомість та державних програм підтримки, таких як “єОселя” та “Житло для ВПО”. Участь безкоштовна для девелоперів та членів Ради директорів КБУ за умови попередньої реєстрації.

16:00 - Блок 3: Розширене засідання Ради директорів КБУ
На завершення відбудеться офіційне прийняття нових членів КБУ та обговорення ключових рішень для подальшого розвитку будівельної галузі. Участь можлива тільки для членів Ради директорів та запрошених гостей.

Реєстрація на захід доступна за посиланням forms.gle/p8Vc8GsZ6p1WjTSM7
Кількість місць обмежена!

Последние новости раздела